Testemuños de casos reais
Restaurante La Caracola
David, o encargado do restaurante La Caracola, en Fuengirola, Málaga, cóntanos as vantaxes de cambiar as botellas de propano que utilizaban para a súa cociña, fornos e prancha por gas natural. Agora dispoñen dunha maior comodidade pola subministración continua, evitando o cambio de botellas, e ademais aforraron espazo, xa que crearon un cuarto da limpeza onde antes almacenaban o propano.
Hotel Playa Dulce
Senator Hotels & Resorts, cadea líder en estancias vacacionais, con 42 hoteis, aposta pola vangarda e a innovación, coidando da nosa contorna. Mostra diso é a aposta nos seus hoteis, como no Hotel Playa Dulce de Almería, desprazando combustibles como o propano, o gasóleo e a biomasa por gas natural, cun mellor rendemento, subministración continua, liberación de espazos e maior seguridade. Concretamente, a biomasa ocupáballes moito espazo, ten un poder calorífico baixo e un mantemento máis custoso. Con iso conseguiron reducir a súa pegada de carbono e, polo tanto, as emisións de CO2.
Invernadoiro Gold Nature
Antonio, responsable de Gold Nature, cóntanos a súa boa experiencia coa instalación de gas natural nun dos seus invernadoiros en El Ejido, Almería, para uso de calefacción no cultivo de cogombro extratardío: aumentou a produción, a calidade no froito nos meses máis fríos e puideron alongar a tempada uns meses máis.
Planta de Netafim Spain S.L.
Juan Luis, xerente dunha empresa dedicada á produción de canalizacións de rega por goteo en Ribarroja de Turia (Valencia), cóntanos o proceso de instalación dun sistema de xeración eléctrica distribuída mediante 2 grupos motor-alternador alimentados con gas natural que se destina a xerar enerxía eléctrica trifásica en baixa tensión para o seu consumo, nun proceso 24/7, e como incrementaron a capacidade de produción sen incidencias e en prazo.
Tes preguntas sobre o gas natural para a túa empresa?
Infórmate chamando o: 900 500 404
Ou a través do seguinte formulario